Îmbătrânirea este un proces caracterizat de puterea redusă, oase slabe si slăbiciune generală, pierderi de memorie, piele ridată, schimbări ale culorii părului si altele. Desi procesul de îmbătrânire nu poate fi schimbat, unele caracteristici pot fi eficient controlate si eradicate daca consumati lăptisor de matcă.

Lăptisorul de matcă este singura sursă naturală de acetilcolină. Este o substantă chimică eliberată de terminatiile nervoase pentru a activa muschii, glandele secretoare si alte celule nervoase. Ea se reduce foarte mult în procesul de îmbătrânire. Dar consumul de lăptisor de matcă asigură nivelul optim de acetilcolină în corp.

Lăptisorul este un ajutor sănătos important care reduce sansele bolilor de inimă sau psihice, probleme des întâlnite la cei în vârstă sau chiar de la 40 de ani. De asemenea, în timp, apare slăbiciunea si pierderea energiei. Consumul de lăptisor de matcă oferă necesarul de energie, pentru că el contine lipide, insolubile în apă care servesc ca sursă de energie si sunt constituente importante ale membranei celulare.

Pierderea libidoului poate fi recuperată cu lăptisor de matcă. Îmbunătăteste vitalitatea sexuală si în plus, scade colesterolul, permitând sângelui să circule liber în întregul sistem al corpului.

Lăptisorul de matcă pentru întinerirea pielii.

Dacă nu credeati că este util si pentru piele, aflati acum de ce. Din Antichitate se folosea pentru strălucirea pielii si pentru îngrijirea ei, în conditiile climatice aspre care le afecta tenul oamenilor. Acum, multe companii folosesc lăptisor în produsele cosmetice de îngrijire a pielii. El este mai popular printre femeile de vârsta a doua. Motivul este că are puteri miraculoase de a preveni ridurile si semnele îmătrânirii pielii. Se foloseste ca hidratant care oferă nutrientii necesari pielii pentru a rămâne suplă. Dacă pielea arată aspră si ternă, un tratament cu lăptisor de matcă va ajuta imediat.

Lăptisorul de matcă are în compozitie roialisina, care este o peptidă antimicrobiană si contine 6 reziduuri de cistenină. De aceea, a fost studiată prin expunerea la Escherichia coli, pentru crearea de antibiotice.

Colagenul mentine pielea fermă, iar aminoacizii fac parte din colagen. Lăptisorul de matcă promovează, astfel, formarea colagenului. Fie că sunt riduri, pete ale îmbătrânirii sau pete maronii, lăptisorul de matcă poate elimina toate problemele pielii. Se pare că reduce până si efectele razelor UV. Reglează circulatia sângelui si hormonii răspunzători de sănătatea pielii. Lăptisorul poate ajuta si la curătarea pielii de pori, indiferent de ce tip de ten ai.laptisor de matca 1.4 10hda 200grame albeena